Program TV: Sambata, 29.07.2017 | TV Paprika  | |  |  |  | |  |  |  |  | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: |  | 1 |  | 2 |  | 3 |
  | 13:30 |  | Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă. În fiecare episod, lui Hugh i se alătură un bucătar invitat cu unul dintre membrii echipei sale de încredere de la River Cottage, încercând să facă faţă unei provocări în fiecare zi: aceea de a inventa o cină rapidă şi uşoară, cu un ingredient principal şi două arome complementare pentru a crea o mâncare reuşită. După gătitul intens, Hugh şi cei doi bucătari rivali îşi testează eforturile în faţa unui arbitru specialist, care va decide care farfurie va primi titlul de „cea mai bună mâncare” a zilei. | |
 | 17:30 |  | Să gătim ca Heston
După ani de zile de căutare a perfecţiunii culinare, Heston Blumenthal ne arată nu doar cum să gătim, dar şi de ce anumite lucruri funcţionează, iar altele nu, clarificându-ne câteva mituri din bucătăriile mamelor noastre.
Bucătarul vizionar din Marea Britanie ne prezintă sugestii şi tehnici testate cu meticulozitate, ajutând spectatorii să ducă cinele de la un nivel comun la excelent fără efort.
Fiecare episod este dedicat unui ingredient obişnuit - ouă, pui, vită, ciocolată, caşcaval şi umilul cartof - şi prezintă reţete pentru mesele preferate cum ar fi puiul la grătar, friptura perfectă, şi cum să reuşim să coacem tortul de ciocolată desăvârşit. | |
 | 18:00 |  | În bucătărie Cu Nick Stellino
De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia. Oferta sa include bucate italieneşti tradiţionale perfecţionate cu arome americane, precum scoicile zemoase, pogăci de crevete condimentate cu tequila, feluri fantastice de terrine şi macaroane cu brânză şi homar. Ne arată, pas cu pas şi uşor de urmărit, cum să preparăm cele mai bune bucate italieneşti în stilul maeştrilor. Reţetele prezentate necesită doar ingrediente simple, care împreună vor crea un adevărat festin al simţurilor. Aceste mâncăruri apetisante vor aduna familia la masă în cadrul unor ospeţe minunate. | |
 | 00:00 |  | Să gătim ca Heston
După ani de zile de căutare a perfecţiunii culinare, Heston Blumenthal ne arată nu doar cum să gătim, dar şi de ce anumite lucruri funcţionează, iar altele nu, clarificându-ne câteva mituri din bucătăriile mamelor noastre.
Bucătarul vizionar din Marea Britanie ne prezintă sugestii şi tehnici testate cu meticulozitate, ajutând spectatorii să ducă cinele de la un nivel comun la excelent fără efort.
Fiecare episod este dedicat unui ingredient obişnuit - ouă, pui, vită, ciocolată, caşcaval şi umilul cartof - şi prezintă reţete pentru mesele preferate cum ar fi puiul la grătar, friptura perfectă, şi cum să reuşim să coacem tortul de ciocolată desăvârşit. | |
 | 00:30 |  | Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre.
Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă cele mai apetisante mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, dar găteşte şi anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În populara staţiune din Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă obsesia naţională pentru harissa infernal de iute, apoi gustă şi din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, gazda noastră va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai tari bucătari. | |
 | 01:30 |  | În bucătărie Cu Nick Stellino
De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia. Oferta sa include bucate italieneşti tradiţionale perfecţionate cu arome americane, precum scoicile zemoase, pogăci de crevete condimentate cu tequila, feluri fantastice de terrine şi macaroane cu brânză şi homar. Ne arată, pas cu pas şi uşor de urmărit, cum să preparăm cele mai bune bucate italieneşti în stilul maeştrilor. Reţetele prezentate necesită doar ingrediente simple, care împreună vor crea un adevărat festin al simţurilor. Aceste mâncăruri apetisante vor aduna familia la masă în cadrul unor ospeţe minunate. | |
|