Program TV | Horoscop 2020 | Anvelope iarna | Filme actiune | Filme comedie | Filme romanesti | Filme indiene | Filme 2020 | Filme noi | Spalatorie covoare Bucuresti
 
  cauta in programul TV
  Vezi programul TV:    S   Duminica 19.01   L   Ma   Mi   J   V
19.01.2020, 12:05
Prima pagina > Program TV Programe TV favorite:  PRO TV  |  Antena 1  |  TVR 1  
Program TV: Duminica, 19.01.2020 | TV Paprika
Acum la TV 


Adauga in favorite pe pozitia: 123


12:00Delicii din Cehia cu Vendy și Adam | Acum la TV
Doi într-o bucătărie: Vendy, gospodina cu experiență și ajutorul său, Adam, un coleg începător, dar silitor. Pe parcursul situațiilor amuzante vom descoperi cu ușurință secretele bucătăriei cehe, cei doi bucătari dând dovadă, totodată, de un simț al umorului excelent. Fără mers în gol și fără stomacul gol!
 
04:15În brutărie, la Paprika
De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!De ce să nu fie pâinea mai variată? Că doar se poate face cu făină de alac, cu nuci, rozmarin sau chiar cu maia. Şi ce ar fi dacă nu ne-am rezuma doar la pâinea cu mezeluri? Dacă am abandona chipsurile în favoarea sărăţelelor făcute acasă? Dacă am pune la pachet franzele create în propria bucătărie? Tamás Dános găzduieşte 4 bucătari excelenţi în brutăria de acasă de la TV Paprika, arătându-ne împreună câte şi câte tipuri de pâine de casă sau produse de panificaţie putem pregăti, după care ne putem apuca cu încredere şi de bunătăţi de patiserie. Dacă v-aţi săturat de produsele de tip homemade şi nu doriţi să plătiţi prea mult pentru un sandviş gourmet, învăţaţi şi inspiraţi-vă de la invitaţii noştri. Doar ştiţi, mereu coacem ceva bun!
 


Copyright 2004 - 2020 iMedia. Toate drepturile rezervate.