Program TV | Horoscop 2025 | Anvelope iarna | Filme actiune | Filme comedie | Filme romanesti | Filme indiene | Filme 2025 | Filme noi | Spalatorie covoare Bucuresti
 
  cauta in programul TV
  Vezi programul TV:    S   azi D   L   Ma   Mi   J   V
12.05.2025, 03:42
Prima pagina > Program TV Programe TV favorite:  PRO TV  |  Antena 1  |  TVR 1  
Program TV: Sambata, 26.08.2023 | TV Paprika
Acum la TV 


Adauga in favorite pe pozitia: 123


07:30Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.
 
16:30Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.
 
01:30Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.
 


Copyright 2004 - 2025 iMedia. Toate drepturile rezervate.