Program TV: Duminica, 18.02.2018 | TV Paprika | | | | | | | | | | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: | | 1 | | 2 | | 3 |
| 10:00 | | În bucătărie Cu Nick Stellino
De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia. Oferta sa include bucate italieneşti tradiţionale perfecţionate cu arome americane, precum scoicile zemoase, pogăci de crevete condimentate cu tequila, feluri fantastice de terrine şi macaroane cu brânză şi homar. Ne arată, pas cu pas şi uşor de urmărit, cum să preparăm cele mai bune bucate italieneşti în stilul maeştrilor. Reţetele prezentate necesită doar ingrediente simple, care împreună vor crea un adevărat festin al simţurilor. Aceste mâncăruri apetisante vor aduna familia la masă în cadrul unor ospeţe minunate. | |
| 14:00 | | Bocuse d'Or - Lyon
Continuă la TV Paprika serialul care prezintă cea mai renumită competiţie culinară din lume, Bocuse d’Or. În cele 4 episoade noi, vom prezenta etapa care ţine de la faimoasa victorie europeană din 2016 până la finala din Lyon din 2017, din perspectiva personajelor principale.
În Bocuse d’Or - Lyon, vom prezenta dificultăţile din perioada pregătirilor, tensiunea competiţiei, dezamăgirile şi bucuriile deopotrivă. Într-adevăr, orice probă mai serioasă are faze mai uşoare şi mai complicate. După competiţie, dorim să vă arătăm cum puteţi pregăti şi acasă, din ingrediente Bocuse d’Or, bucate inspirate de competiţie şi totodată simple. Tamás Széll şi Kevin Szabó ne vor prezenta, pe lângă reţete, multe sfaturi şi trucuri, iar în timpul gătitului, vom afla detalii interesante despre competiţie.Continuă la TV Paprika serialul care prezintă cea mai renumită competiţie culinară din lume, Bocuse d’Or. În cele 4 episoade noi, vom prezenta etapa care ţine de la faimoasa victorie europeană din 2016 până la finala din Lyon din 2017, din perspectiva personajelor principale.
În Bocuse d’Or - Lyon, vom prezenta dificultăţile din perioada pregătirilor, tensiunea competiţiei, dezamăgirile şi bucuriile deopotrivă. Într-adevăr, orice probă mai serioasă are faze mai uşoare şi mai complicate. După competiţie, dorim să vă arătăm cum puteţi pregăti şi acasă, din ingrediente Bocuse d’Or, bucate inspirate de competiţie şi totodată simple. Tamás Széll şi Kevin Szabó ne vor prezenta, pe lângă reţete, multe sfaturi şi trucuri, iar în timpul gătitului, vom afla detalii interesante despre competiţie. | |
| 16:00 | | Secrete la cuptor cu Lyndey Milan
Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitorii produselor de patiserie să se ridice din fotolii şi să iasă în bucătărie ca să coacă una-alta.
În cele şase episoade, Lyndey ne va împărtăşi experienţa ei de 30 de ani din industria alimentară, oferindu-ne sfaturi pentru a economisi timpul, secrete şi tehnici care scurtează procesele de preparare, care vor garanta succesul coacerii.Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitorii produselor de patiserie să se ridice din fotolii şi să iasă în bucătărie ca să coacă una-alta. | |
| 01:00 | | Secrete la cuptor cu Lyndey Milan
Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitorii produselor de patiserie să se ridice din fotolii şi să iasă în bucătărie ca să coacă una-alta.
În cele şase episoade, Lyndey ne va împărtăşi experienţa ei de 30 de ani din industria alimentară, oferindu-ne sfaturi pentru a economisi timpul, secrete şi tehnici care scurtează procesele de preparare, care vor garanta succesul coacerii.Gazda serialului este bucătăreasa preferată a căminelor din Australia, Lyndey Milan. În acest serial, ea studiază tendinţele actuale ale coacerii. Cu personalitatea ei vioaie şi energică şi o abordare pragmatică a coacerii, Lyndey îi va inspira pe iubitorii produselor de patiserie să se ridice din fotolii şi să iasă în bucătărie ca să coacă una-alta. | |
| 03:15 | | Bocuse d'Or - Lyon
Continuă la TV Paprika serialul care prezintă cea mai renumită competiţie culinară din lume, Bocuse d’Or. În cele 4 episoade noi, vom prezenta etapa care ţine de la faimoasa victorie europeană din 2016 până la finala din Lyon din 2017, din perspectiva personajelor principale.
În Bocuse d’Or - Lyon, vom prezenta dificultăţile din perioada pregătirilor, tensiunea competiţiei, dezamăgirile şi bucuriile deopotrivă. Într-adevăr, orice probă mai serioasă are faze mai uşoare şi mai complicate. După competiţie, dorim să vă arătăm cum puteţi pregăti şi acasă, din ingrediente Bocuse d’Or, bucate inspirate de competiţie şi totodată simple. Tamás Széll şi Kevin Szabó ne vor prezenta, pe lângă reţete, multe sfaturi şi trucuri, iar în timpul gătitului, vom afla detalii interesante despre competiţie.Continuă la TV Paprika serialul care prezintă cea mai renumită competiţie culinară din lume, Bocuse d’Or. În cele 4 episoade noi, vom prezenta etapa care ţine de la faimoasa victorie europeană din 2016 până la finala din Lyon din 2017, din perspectiva personajelor principale.
În Bocuse d’Or - Lyon, vom prezenta dificultăţile din perioada pregătirilor, tensiunea competiţiei, dezamăgirile şi bucuriile deopotrivă. Într-adevăr, orice probă mai serioasă are faze mai uşoare şi mai complicate. După competiţie, dorim să vă arătăm cum puteţi pregăti şi acasă, din ingrediente Bocuse d’Or, bucate inspirate de competiţie şi totodată simple. Tamás Széll şi Kevin Szabó ne vor prezenta, pe lângă reţete, multe sfaturi şi trucuri, iar în timpul gătitului, vom afla detalii interesante despre competiţie. | |
| 05:05 | | În bucătărie Cu Nick Stellino
De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia. Oferta sa include bucate italieneşti tradiţionale perfecţionate cu arome americane, precum scoicile zemoase, pogăci de crevete condimentate cu tequila, feluri fantastice de terrine şi macaroane cu brânză şi homar. Ne arată, pas cu pas şi uşor de urmărit, cum să preparăm cele mai bune bucate italieneşti în stilul maeştrilor. Reţetele prezentate necesită doar ingrediente simple, care împreună vor crea un adevărat festin al simţurilor. Aceste mâncăruri apetisante vor aduna familia la masă în cadrul unor ospeţe minunate. | |
| 06:00 | | Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre.
Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă cele mai apetisante mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, dar găteşte şi anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În populara staţiune din Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă obsesia naţională pentru harissa infernal de iute, apoi gustă şi din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, gazda noastră va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai tari bucătari. | |
|