Program TV: Miercuri, 02.11.2022 | TV Paprika  | |  |  |  | |  |  |  |  | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: |  | 1 |  | 2 |  | 3 |
  | 08:30 |  | Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă. În fiecare episod, lui Hugh i se alătură un bucătar invitat cu unul dintre membrii echipei sale de încredere de la River Cottage, încercând să facă faţă unei provocări în fiecare zi: aceea de a inventa o cină rapidă şi uşoară, cu un ingredient principal şi două arome complementare pentru a crea o mâncare reuşită. După gătitul intens, Hugh şi cei doi bucătari rivali îşi testează eforturile în faţa unui arbitru specialist, care va decide care farfurie va primi titlul de „cea mai bună mâncare” a zilei. | |
 | 11:30 |  | Kevin Dundon: Mâncare irlandeză modernă
În acest serial, bucătarul Kevin Dundon prezintă ingrediente specifice Irlandei, cum ar fi carnea de vită, brânza, peştele, fructele de mare, ca să le transforme în bunătăţi irlandeze moderne. Multă lume cunoaşte doar cotletul de berbec şi cartofii din bucătăria irlandeză. Cu trucurile şi practicile pe care ni le arată Kevin, putem recrea magia acestor bucate tradiţionale istorice. Aşadar, serialul prezintă bucate moderne din carne de porc, vită, peşte şi fructe de mare, dar vom avea ocazia să cunoaştem şi diferite metode apetisante de a prepara cartoful, mâncarea naţională a irlandezilor. | |
 | 15:30 |  | Kevin Dundon: Mâncare irlandeză modernă
În acest serial, bucătarul Kevin Dundon prezintă ingrediente specifice Irlandei, cum ar fi carnea de vită, brânza, peştele, fructele de mare, ca să le transforme în bunătăţi irlandeze moderne. Multă lume cunoaşte doar cotletul de berbec şi cartofii din bucătăria irlandeză. Cu trucurile şi practicile pe care ni le arată Kevin, putem recrea magia acestor bucate tradiţionale istorice. Aşadar, serialul prezintă bucate moderne din carne de porc, vită, peşte şi fructe de mare, dar vom avea ocazia să cunoaştem şi diferite metode apetisante de a prepara cartoful, mâncarea naţională a irlandezilor. | |
 | 18:30 |  | Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă. În fiecare episod, lui Hugh i se alătură un bucătar invitat cu unul dintre membrii echipei sale de încredere de la River Cottage, încercând să facă faţă unei provocări în fiecare zi: aceea de a inventa o cină rapidă şi uşoară, cu un ingredient principal şi două arome complementare pentru a crea o mâncare reuşită. După gătitul intens, Hugh şi cei doi bucătari rivali îşi testează eforturile în faţa unui arbitru specialist, care va decide care farfurie va primi titlul de „cea mai bună mâncare” a zilei. | |
 | 20:00 |  | Kevin Dundon: Mâncare irlandeză modernă
În acest serial, bucătarul Kevin Dundon prezintă ingrediente specifice Irlandei, cum ar fi carnea de vită, brânza, peştele, fructele de mare, ca să le transforme în bunătăţi irlandeze moderne. Multă lume cunoaşte doar cotletul de berbec şi cartofii din bucătăria irlandeză. Cu trucurile şi practicile pe care ni le arată Kevin, putem recrea magia acestor bucate tradiţionale istorice. Aşadar, serialul prezintă bucate moderne din carne de porc, vită, peşte şi fructe de mare, dar vom avea ocazia să cunoaştem şi diferite metode apetisante de a prepara cartoful, mâncarea naţională a irlandezilor. | |
 | 02:15 |  | Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă. În fiecare episod, lui Hugh i se alătură un bucătar invitat cu unul dintre membrii echipei sale de încredere de la River Cottage, încercând să facă faţă unei provocări în fiecare zi: aceea de a inventa o cină rapidă şi uşoară, cu un ingredient principal şi două arome complementare pentru a crea o mâncare reuşită. După gătitul intens, Hugh şi cei doi bucătari rivali îşi testează eforturile în faţa unui arbitru specialist, care va decide care farfurie va primi titlul de „cea mai bună mâncare” a zilei. | |
|