Program TV | Horoscop 2024 | Anvelope iarna | Filme actiune | Filme comedie | Filme romanesti | Filme indiene | Filme 2024 | Filme noi | Spalatorie covoare Bucuresti
 
  cauta in programul TV
  Vezi programul TV:    Mi   azi J   V   S   D   L   Ma
28.03.2024, 18:23
Prima pagina > Program TV Programe TV favorite:  PRO TV  |  Antena 1  |  TVR 1  
Program TV: Miercuri, 29.07.2015 | Viasat Nature
Acum la TV 


Adauga in favorite pe pozitia: 123


21:05Expediție pe urmele tigrilor
Dificultatea în care se găsesc tigrii provoacă lacrimi. Echipa își prezintă descoperirile în fața prim-ministrului din Bhutan și în punctul culminant al călătoriei aceștia fac o descoperire notabilă. (S1, Ep3)
Dificultatea în care se găsesc tigrii provoacă lacrimi. Echipa își prezintă descoperirile în fața prim-ministrului din Bhutan și în punctul culminant al călătoriei aceștia fac o descoperire notabilă.
Alăturați-vă primei echipe care pornește într-o expediție aventuroasă în munții Himalaya în căutarea felinelor mari. Fiind închis pentru străini timp de ani de zile, Bhutan a devenit o lume uitată. Nimeni nu știe câți tigri umblă în căutarea pradei în junglele și munții de aici, dar dacă sunt adevărate zvonurile că aici există o populație importantă de feline, va fi posibilă realizarea unui coridor de conservare a tigrilor, pe o lungime de 32000 de km: un proiect ambițios care ar permite ultimelor feline mari să circule liber între Burma, India și Nepal. Traversând jungla pe spatele elefanților, experții instalează dispozitive de filmare de ultimă tehnologie și software FBI de identificare a amprentelor pentru a identifica animale individuale. Un câine special antrenat identifică excrementele de tigru și camere cu recunoaștere termală localizează tigrii pe timpul nopții. Îndreptându-se către vârfuri, membri echipei explorează văi, filmează cascade și locuiesc cu păstori de iaci. De la mlaștini până la vârfuri înghețate care-ți taie răsuflarea, nu există limite niciunde. Urmăriți fiecare pas emoționant din această expediție în care echipa face toate eforturile pentru a găsi dovezi ce ar putea ajuta la conservarea tigrilor care acum sunt pe cale de dispariție.
 
23:40Pădurea mea tropicală
Peste alte nouă luni proiectul lui Charles Hamilton James de a salva pădurea sa tropicală este în pericol. Îşi dă seama, în scurt timp, că trebuie să lucreze cu localnicii, nu împotriva lor. (S1, Ep3)
Peste alte nouă luni proiectul lui Charles Hamilton James de a salva pădurea sa tropicală este în pericol. Îşi dă seama, în scurt timp, că trebuie să lucreze cu localnicii, nu împotriva lor.
Fotograful Charlie Hamilton James a cumpărat recent 100 de acri de pădure amazoniană în Peru, fără să o vadă măcar înainte. El intenţionează să petreacă un an fotografiind animalele de pe terenul său, înainte să lanseze o campanie pentru protejarea pădurii. Totuşi, cumpărarea unui teren prin intermediul telefonului nu e o idee prea bună. În locul raiului verde pe care şi l-a imaginat era o plantaţie de cocaină, un amplasament ilegal de tăiat buşteni şi câteva terenuri cu recolte slabe. Realitatea cruntă de la faţa locului îi va da bătăi de cap. Pe parcursul serialului, Charlie descoperă că problemele cu care se confruntă regiunea amazoniană au devenit şi problemele lui: comerţul cu stupefiante, minele ilegale de aur, tăierea ilegală a copacilor, dar şi sărăcia. Ca să poată lua deciziile potrivite în ceea ce priveşte terenul său, el trebuie să înţeleagă aceste probleme. Se hotărăşte să afle mai multe trăind şi muncind alături de oamenii locurilor şi începe să-şi dea seama că simpla cumpărare a pădurii amazoniene nu înseamnă salvarea ei, ci trebuie să facă o echipă cu locuitorii din zonă. Fotografiile făcute de Charlie animalelor sălbatice şi băştinaşilor fac parte din această aventură prin junglă care cuprinde de la şerpi otrăvitori şi fierturi şamanice halucinogene, până la boli care mănâncă din carne. Până la urmă, Charlie va ajunge în punctul în care trebuie să ia o decizie. Rămâne de văzut dacă va fi sau nu o decizie corectă.
 


Copyright 2004 - 2024 iMedia. Toate drepturile rezervate.