Program TV: Luni, 30.03.2015 | TV Paprika | | | | | | | | | | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: | | 1 | | 2 | | 3 |
| 13:30 | | Bufetul Nigellei
Bufetul Nigellei este un serial cu discuţii degajate, fiind pe de o parte o emisiune culinară... iar pe de altă parte, dovedindu-se a fi o adevărată artă poetică. Fiecare episod ne duce în lumea Nigellei, o lume determinată în mare măsură de preparatele gătite atât pentru ea însăşi, cât şi pentru prieteni sau familie, dar şi de acele bunătăți care deocamdată nu există decât în imaginația sa bogată. Vom avea ocazia să urmărim adevărate meniuri gătite pentru publicul său, toate pregătite în bucătăria proprie a Nigellei, acolo unde distracţia este una şi aceeaşi cu timpul agreabil petrecut împreună cu prietenii. Dar în loc de preparatele servite într-o manieră super sofisticată şi cu ornamente extravagante, veţi întâlni mai degrabă delicii culinare al căror rol principal îl au însuşi aromele. Cu ajutorul reginei neîncoronate a bucătăriei veţi putea învăţa cum să preparaţi bucate delicioase într-un mod cât mai simplu posibil. Folosindu-vă de sfaturile ei cât se poate de practice, veţi afla cum gătitul poate devini o adevărată plăcere. Serviţi cu încredere de la „Bufetul Nigellei” – începând din luna august, la TV Paprika. | |
| 14:30 | | Muncă în stil italian
TV Paprika vă invită într-o gastro-aventură italiană. Vom parcurge cele mai interesante locuri din punct de vedere culinar și vom fi însoţiţi de specialişti locali. Unul din amfitrionii emisiunii este însuşi Ieno Cisar, copilul teribil din mass-media din Ungaria iar celălalt este Alesandro, alias Sandro, un bucătar-şef cu renume internaţional. Sandro este un mare specialist al trucurilor culinare italiene. Cunoaşte toate artificiile şi ingredientele vechi şi noi, clasice şi moderne. Se mişcă cu siguranţa unui bun cunoscător atât în piaţă, bucătărie sau într-o fabrică de paste. Sandro se pregătește să primească premiul Porcul de Aur, o înaltă distincţie profesională. Alături de cei doi vom vizita, rând pe rând, cele mai palpitante oraşe şi sate unde, după părerea bucătarului italian, vor găsi materiile prime de cea mai bună calitate. Desigur, în fiecare episod vor prezenta o mâncare emblematică, din ingredientele descoperite, cum ar fi şunca în saramură, radicchio, măslinele sau trufele. Viva Italia! | |
|