Program TV | Horoscop 2024 | Anvelope iarna | Filme actiune | Filme comedie | Filme romanesti | Filme indiene | Filme 2024 | Filme noi | Spalatorie covoare Bucuresti
 
  cauta in programul TV
  Vezi programul TV:    Mi   azi J   V   S   D   L   Ma
29.03.2024, 03:01
Prima pagina > Program TV Programe TV favorite:  PRO TV  |  Antena 1  |  TVR 1  
Program TV: Sambata, 29.04.2017 | TV Paprika
Acum la TV 


Adauga in favorite pe pozitia: 123


07:30Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.
 
09:30Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.
 
10:30Bocuse d'Or - Lyon
Continuă la TV Paprika serialul care prezintă cea mai renumită competiţie culinară din lume, Bocuse d’Or. În cele 4 episoade noi, vom prezenta etapa care ţine de la faimoasa victorie europeană din 2016 până la finala din Lyon din 2017, din perspectiva personajelor principale. În Bocuse d’Or - Lyon, vom prezenta dificultăţile din perioada pregătirilor, tensiunea competiţiei, dezamăgirile şi bucuriile deopotrivă. Într-adevăr, orice probă mai serioasă are faze mai uşoare şi mai complicate. După competiţie, dorim să vă arătăm cum puteţi pregăti şi acasă, din ingrediente Bocuse d’Or, bucate inspirate de competiţie şi totodată simple. Tamás Széll şi Kevin Szabó ne vor prezenta, pe lângă reţete, multe sfaturi şi trucuri, iar în timpul gătitului, vom afla detalii interesante despre competiţie.Continuă la TV Paprika serialul care prezintă cea mai renumită competiţie culinară din lume, Bocuse d’Or. În cele 4 episoade noi, vom prezenta etapa care ţine de la faimoasa victorie europeană din 2016 până la finala din Lyon din 2017, din perspectiva personajelor principale. În Bocuse d’Or - Lyon, vom prezenta dificultăţile din perioada pregătirilor, tensiunea competiţiei, dezamăgirile şi bucuriile deopotrivă. Într-adevăr, orice probă mai serioasă are faze mai uşoare şi mai complicate. După competiţie, dorim să vă arătăm cum puteţi pregăti şi acasă, din ingrediente Bocuse d’Or, bucate inspirate de competiţie şi totodată simple. Tamás Széll şi Kevin Szabó ne vor prezenta, pe lângă reţete, multe sfaturi şi trucuri, iar în timpul gătitului, vom afla detalii interesante despre competiţie.
 
17:00Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea. Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.
 
17:30Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.
 
19:30Să economisim cu Jamie
Sezonul doi din Să economisim cu Jamie a fost inspirat din succesul primului sezon. Plin de arome îndrăzneţe, reţete uimitoare şi sfaturi şi sugestii pentru economia în bucătărie, emisiunea este o celebrare a meselor gustoase şi sănătoase cu buget mic. Fiecare episod prezintă bucate apetisante şi optimiste, realizate cu grijă de Jamie şi echipa sa astfel încât să fie cât mai accesibile ca preţ, dar fără compromis la capitolul gust. Jamie dovedeşte că aplicarea câtorva principii – de exemplu investiţia în dulapul din cămară, folosirea inteligentă a resturilor pentru un preparat nou şi cumpărăturile inteligente prin care poţi evita risipa – poţi mânca regeşte, indiferent de limitele bugetului. Serialul filmat în atelierul culinar al lui Jamie ne oferă o scurtă privire în viaţa lui Jamie în spatele camerei. Emisiunea este energizantă, practică, prietenoasă şi mai ales, foarte accesibilă economic. În esenţă, este o emisiune care oferă cunoştinţele prin care putem prepara bucate aspectuoase, interesante şi sănătoase fără să dăm faliment.Sezonul doi din Să economisim cu Jamie a fost inspirat din succesul primului sezon. Plin de arome îndrăzneţe, reţete uimitoare şi sfaturi şi sugestii pentru economia în bucătărie, emisiunea este o celebrare a meselor gustoase şi sănătoase cu buget mic. Fiecare episod prezintă bucate apetisante şi optimiste, realizate cu grijă de Jamie şi echipa sa astfel încât să fie cât mai accesibile ca preţ, dar fără compromis la capitolul gust. Jamie dovedeşte că aplicarea câtorva principii – de exemplu investiţia în dulapul din cămară, folosirea inteligentă a resturilor pentru un preparat nou şi cumpărăturile inteligente prin care poţi evita risipa – poţi mânca regeşte, indiferent de limitele bugetului. Serialul filmat în atelierul culinar al lui Jamie ne oferă o scurtă privire în viaţa lui Jamie în spatele camerei. Emisiunea este energizantă, practică, prietenoasă şi mai ales, foarte accesibilă economic. În esenţă, este o emisiune care oferă cunoştinţele prin care putem prepara bucate aspectuoase, interesante şi sănătoase fără să dăm faliment.Sezonul doi din Să economisim cu Jamie a fost inspirat din succesul primului sezon. Plin de arome îndrăzneţe, reţete uimitoare şi sfaturi şi sugestii pentru economia în bucătărie, emisiunea este o celebrare a meselor gustoase şi sănătoase cu buget mic. Fiecare episod prezintă bucate apetisante şi optimiste, realizate cu grijă de Jamie şi echipa sa astfel încât să fie cât mai accesibile ca preţ, dar fără compromis la capitolul gust. Jamie dovedeşte că aplicarea câtorva principii – de exemplu investiţia în dulapul din cămară, folosirea inteligentă a resturilor pentru un preparat nou şi cumpărăturile inteligente prin care poţi evita risipa – poţi mânca regeşte, indiferent de limitele bugetului. Serialul filmat în atelierul culinar al lui Jamie ne oferă o scurtă privire în viaţa lui Jamie în spatele camerei. Emisiunea este energizantă, practică, prietenoasă şi mai ales, foarte accesibilă economic. În esenţă, este o emisiune care oferă cunoştinţele prin care putem prepara bucate aspectuoase, interesante şi sănătoase fără să dăm faliment.
 
00:00Tareq Taylor: Arome scandinave
Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.Însoțiți-l pe renumitul bucătar suedez, Tareq Taylor, într-o călătorie gastronomică fantastică în jurul Scandinaviei, ca să descoperiți aromele Nordului. Serialul filmat aproape integral în aer liber este realizat pe fundalul peisajelor naturale minunate ale Suediei, Norvegiei, Danemarcei și Finlandei. În cadrul celor douăsprezece episoade, Tareq Taylor cutreieră întreaga Scandinavie, povestind cu producători alimentari, proprietari de restaurante și experți locali despre pasiunea lor pentru ceea ce fac și secretele succesului lor. Desigur, episoadele vor include și scene de gătit, în care Tareq combină ingredientele locale cu propriile tehnici culinare. Emisiunea plină de minunatele peisaje naturale ale Scandinaviei, gătit, călătorii și aventuri oferă o privire în culturile gastronomice tot mai populare ale Europei de Nord.
 
00:30Gratar ca pe vremuri
Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.Serialul format din trei părţi aduce tribut metodei culinare autentice, durabile şi străvechi: friptul pe cărbune. La baza emisiunii stă o campanie australiană, o iniţiativă informativă fantastică despre avantajele grătarului adevărat şi friptului pe cărbune de lemn: gustul fabulos şi savoarea mâncărurilor se pot obţine dacă alocăm timp şi le preparăm pe cărbune.
 
02:30Să economisim cu Jamie
Sezonul doi din Să economisim cu Jamie a fost inspirat din succesul primului sezon. Plin de arome îndrăzneţe, reţete uimitoare şi sfaturi şi sugestii pentru economia în bucătărie, emisiunea este o celebrare a meselor gustoase şi sănătoase cu buget mic. Fiecare episod prezintă bucate apetisante şi optimiste, realizate cu grijă de Jamie şi echipa sa astfel încât să fie cât mai accesibile ca preţ, dar fără compromis la capitolul gust. Jamie dovedeşte că aplicarea câtorva principii – de exemplu investiţia în dulapul din cămară, folosirea inteligentă a resturilor pentru un preparat nou şi cumpărăturile inteligente prin care poţi evita risipa – poţi mânca regeşte, indiferent de limitele bugetului. Serialul filmat în atelierul culinar al lui Jamie ne oferă o scurtă privire în viaţa lui Jamie în spatele camerei. Emisiunea este energizantă, practică, prietenoasă şi mai ales, foarte accesibilă economic. În esenţă, este o emisiune care oferă cunoştinţele prin care putem prepara bucate aspectuoase, interesante şi sănătoase fără să dăm faliment.Sezonul doi din Să economisim cu Jamie a fost inspirat din succesul primului sezon. Plin de arome îndrăzneţe, reţete uimitoare şi sfaturi şi sugestii pentru economia în bucătărie, emisiunea este o celebrare a meselor gustoase şi sănătoase cu buget mic. Fiecare episod prezintă bucate apetisante şi optimiste, realizate cu grijă de Jamie şi echipa sa astfel încât să fie cât mai accesibile ca preţ, dar fără compromis la capitolul gust. Jamie dovedeşte că aplicarea câtorva principii – de exemplu investiţia în dulapul din cămară, folosirea inteligentă a resturilor pentru un preparat nou şi cumpărăturile inteligente prin care poţi evita risipa – poţi mânca regeşte, indiferent de limitele bugetului. Serialul filmat în atelierul culinar al lui Jamie ne oferă o scurtă privire în viaţa lui Jamie în spatele camerei. Emisiunea este energizantă, practică, prietenoasă şi mai ales, foarte accesibilă economic. În esenţă, este o emisiune care oferă cunoştinţele prin care putem prepara bucate aspectuoase, interesante şi sănătoase fără să dăm faliment.Sezonul doi din Să economisim cu Jamie a fost inspirat din succesul primului sezon. Plin de arome îndrăzneţe, reţete uimitoare şi sfaturi şi sugestii pentru economia în bucătărie, emisiunea este o celebrare a meselor gustoase şi sănătoase cu buget mic. Fiecare episod prezintă bucate apetisante şi optimiste, realizate cu grijă de Jamie şi echipa sa astfel încât să fie cât mai accesibile ca preţ, dar fără compromis la capitolul gust. Jamie dovedeşte că aplicarea câtorva principii – de exemplu investiţia în dulapul din cămară, folosirea inteligentă a resturilor pentru un preparat nou şi cumpărăturile inteligente prin care poţi evita risipa – poţi mânca regeşte, indiferent de limitele bugetului. Serialul filmat în atelierul culinar al lui Jamie ne oferă o scurtă privire în viaţa lui Jamie în spatele camerei. Emisiunea este energizantă, practică, prietenoasă şi mai ales, foarte accesibilă economic. În esenţă, este o emisiune care oferă cunoştinţele prin care putem prepara bucate aspectuoase, interesante şi sănătoase fără să dăm faliment.
 


Copyright 2004 - 2024 iMedia. Toate drepturile rezervate.