Program TV | Horoscop 2024 | Anvelope iarna | Filme actiune | Filme comedie | Filme romanesti | Filme indiene | Filme 2024 | Filme noi | Spalatorie covoare Bucuresti
 
  cauta in programul TV
  Vezi programul TV:    Mi   azi J   V   S   D   L   Ma
29.03.2024, 02:08
Prima pagina > Program TV Programe TV favorite:  PRO TV  |  Antena 1  |  TVR 1  
Program TV: Miercuri, 29.01.2020 | TV Paprika
Acum la TV 


Adauga in favorite pe pozitia: 123


08:00Reţete regale
Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.
 
09:30Să gătim cu Jakubiak
Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.
 
12:30Reţete regale
Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.Michael Buerk vizitează palatul regal de odinioară, Audley End, unde prepară bucate regale de odinioară și moderne, împreună cu maeștrii bucătari Paul Ainsworth și Anna Haugh. Michael consultă și notele lui Mildred Nicholls, care lucrase în bucătăria regală și care fusese angajată de familie cu un secol în urmă. Mildred și-a notat rețetele și instrucțiunile pentru mâncărurile preparate pentru cuplul regal, și acum, Arhivele Regale au aprobat accesul la înregistrările fascinante despre bucatele delicioase ale începutului de secol. Inspirați de carte și alte rețete regale anterioare, cei mai de seamă bucătari ai Marii Britanii vor prepara mâncărurile preferate ale familiei regale, de odinioară și de acum, în timp ce Michael condimentează emisiunea cu informații interesante din istorie.
 
18:00Să gătim cu Jakubiak
Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.Bucătarul pasionat al emisiunii prepară mâncăruri noi cu arome necunoscute din specialităţi binecunoscute ale bucătăriei poloneze. Tomek Jakubiak, bucătarul-şef şi autorul de blog gastronomic de succes prezintă specialităţile gastronomice ale ţării sale începând de la recoltarea lor şi până la prelucrarea acestora. El porneşte pe urma unor ingrediente uitate de mult şi a unor noutăţi culinare, ajungând în diferite părţi ale Poloniei unde descoperă modul de preparare a numeroase alimente, cum ar fi brânzeturile, carnea, fructele, legumele şi condimentele. Specialităţile din această regiune constituie doar punctul de plecare în şirul lung al compoziţiilor culinare noi: în această emisiune, Tomek prezintă telespectatorilor prepararea diferitelor supe, feluri principale şi deserturi. Descoperiţi trucurile prin care alimentele obişnuite sunt transformate în bucate speciale, creativitatea culinară neavând limite.
 
05:35Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău
Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze. Emisiunea prezintă ingrediente, reţete, bucătării irezistibile şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze. Emisiunea prezintă ingrediente, reţete, bucătării irezistibile şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze. Emisiunea prezintă ingrediente, reţete, bucătării irezistibile şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze. Emisiunea prezintă ingrediente, reţete, bucătării irezistibile şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze. Emisiunea prezintă ingrediente, reţete, bucătării irezistibile şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.Bucătarul şef Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze. Emisiunea prezintă ingrediente, reţete, bucătării irezistibile şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.
 


Copyright 2004 - 2024 iMedia. Toate drepturile rezervate.