Program TV | Horoscop 2024 | Anvelope iarna | Filme actiune | Filme comedie | Filme romanesti | Filme indiene | Filme 2024 | Filme noi | Spalatorie covoare Bucuresti
 
  cauta in programul TV
  Vezi programul TV:    L   azi Ma   Mi   J   V   S   D
24.04.2024, 00:15
Prima pagina > Program TV Programe TV favorite:  PRO TV  |  Antena 1  |  TVR 1  
Program TV: Miercuri, 23.09.2020 | TV Paprika
Acum la TV 


Adauga in favorite pe pozitia: 123


11:30Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.
 
20:45Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.
 
01:00Ciao România!
Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.Tânărul chef Michael Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producție de pe Tv Paprika, Ciao România!. După succesul emisiunii „Antonio și Michael în bucătărie” de data aceasta gătește singur. În primul show propriu își bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining” ca prezentare, păstrând gusturile tradiționale românești. Michael Passarelli după șase ani petrecuți în școli cu profil gastronomic și restaurante din Belgia, Italia, Olanda și Elveția, descoperă acum specificul bucătăriei românești. În emisiunea Ciao România! Michael va prezenta cum vede el bucatele și gusturile tradiționale românești - într-o interpretare nouă, modernă. Antonio Passarelli, unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari, cunoscut pentru numeroasele apariții televizate – nu numai pe TV Paprika -, va apare din nou în emisiune, dar de data asta numai scurt, acompaniat de prieteni, cu idei și sfaturi, sau pur și simplu pentru bucuria de a vorbi cu fiul său – prin legătura Skype.
 


Copyright 2004 - 2024 iMedia. Toate drepturile rezervate.