Program TV: Duminica, 22.04.2018 | TV Paprika | | | | | | | | | | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: | | 1 | | 2 | | 3 |
| 07:00 | | O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică a ţării. În călătoria sa, Torode găteşte cu bucătarii locali, se întâlneşte cu proprietarii unor restaurante populare, vizitează vâltoarea colorată a pieţelor nocturne şi descoperă rădăcinile istorice şi culturale ale gastronomiei malaieze. Bazându-se pe intuiţia lui John, prin acest serial şi telespectatorii se vor bucura de o adevărată expediţie culinară! Întors acasă, din amintirile adunate de-a lungul călătoriei pline de inspiraţie, apreciatul bucătar regândeşte bucatele malaieze gustoase, pe care le pot încerca şi telespectatorii cu ajutorul reţetelor prezentate. | |
| 16:00 | | Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre.
Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă cele mai apetisante mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, dar găteşte şi anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În populara staţiune din Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă obsesia naţională pentru harissa infernal de iute, apoi gustă şi din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, gazda noastră va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai tari bucătari. | |
| 16:55 | | Să gătim ca Heston
După ani de zile de căutare a perfecţiunii culinare, Heston Blumenthal ne arată nu doar cum să gătim, dar şi de ce anumite lucruri funcţionează, iar altele nu, clarificându-ne câteva mituri din bucătăriile mamelor noastre.
Bucătarul vizionar din Marea Britanie ne prezintă sugestii şi tehnici testate cu meticulozitate, ajutând spectatorii să ducă cinele de la un nivel comun la excelent fără efort.
Fiecare episod este dedicat unui ingredient obişnuit - ouă, pui, vită, ciocolată, caşcaval şi umilul cartof - şi prezintă reţete pentru mesele preferate cum ar fi puiul la grătar, friptura perfectă, şi cum să reuşim să coacem tortul de ciocolată desăvârşit. | |
| 20:00 | | Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană. | |
| 21:30 | | O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică a ţării. În călătoria sa, Torode găteşte cu bucătarii locali, se întâlneşte cu proprietarii unor restaurante populare, vizitează vâltoarea colorată a pieţelor nocturne şi descoperă rădăcinile istorice şi culturale ale gastronomiei malaieze. Bazându-se pe intuiţia lui John, prin acest serial şi telespectatorii se vor bucura de o adevărată expediţie culinară! Întors acasă, din amintirile adunate de-a lungul călătoriei pline de inspiraţie, apreciatul bucătar regândeşte bucatele malaieze gustoase, pe care le pot încerca şi telespectatorii cu ajutorul reţetelor prezentate. | |
| 23:30 | | Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. | |
| 01:00 | | Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre.
Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă cele mai apetisante mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, dar găteşte şi anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În populara staţiune din Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă obsesia naţională pentru harissa infernal de iute, apoi gustă şi din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, gazda noastră va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai tari bucătari. | |
|