Program TV: Marti, 20.10.2020 | TV Paprika | | | | | | | | | | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: | | 1 | | 2 | | 3 |
| 09:30 | | Preparate rapide şi uşoare cu Jamie
Jamie Oliver simplifică mai mult ca niciodată prepararea delicateselor de casă, care pot fi gătite oricând, în orice zi, chiar și de către cei care nu au mult timp la dispoziție. Jamie folosește doar cinci ingrediente pentru fiecare rețetă, demonstrând că bucatele fantastice nu se datorează unei cantități infinite de ingrediente. Vom cunoaște mâncăruri cu totul noi, fiecare episod încântându-ne cu un amestec de carne, pește, legume și mâncăruri dulci. Aceste bucate simple, dar extrem de gustoase, necesită doar câteva ingrediente de calitate bună, presărate cu ideile cele mai bune ale lui Jamie. | |
| 12:30 | | River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales. | |
| 15:00 | | Preparate rapide şi uşoare cu Jamie
Jamie Oliver simplifică mai mult ca niciodată prepararea delicateselor de casă, care pot fi gătite oricând, în orice zi, chiar și de către cei care nu au mult timp la dispoziție. Jamie folosește doar cinci ingrediente pentru fiecare rețetă, demonstrând că bucatele fantastice nu se datorează unei cantități infinite de ingrediente. Vom cunoaște mâncăruri cu totul noi, fiecare episod încântându-ne cu un amestec de carne, pește, legume și mâncăruri dulci. Aceste bucate simple, dar extrem de gustoase, necesită doar câteva ingrediente de calitate bună, presărate cu ideile cele mai bune ale lui Jamie. | |
| 17:30 | | River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales. | |
| 21:30 | | Preparate rapide şi uşoare cu Jamie
Jamie Oliver simplifică mai mult ca niciodată prepararea delicateselor de casă, care pot fi gătite oricând, în orice zi, chiar și de către cei care nu au mult timp la dispoziție. Jamie folosește doar cinci ingrediente pentru fiecare rețetă, demonstrând că bucatele fantastice nu se datorează unei cantități infinite de ingrediente. Vom cunoaște mâncăruri cu totul noi, fiecare episod încântându-ne cu un amestec de carne, pește, legume și mâncăruri dulci. Aceste bucate simple, dar extrem de gustoase, necesită doar câteva ingrediente de calitate bună, presărate cu ideile cele mai bune ale lui Jamie. | |
| 02:00 | | River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales. | |
|