Program TV: Luni, 18.06.2018 | TV Paprika | | | | | | | | | | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: | | 1 | | 2 | | 3 |
| 10:30 | | O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică a ţării. În călătoria sa, Torode găteşte cu bucătarii locali, se întâlneşte cu proprietarii unor restaurante populare, vizitează vâltoarea colorată a pieţelor nocturne şi descoperă rădăcinile istorice şi culturale ale gastronomiei malaieze. Bazându-se pe intuiţia lui John, prin acest serial şi telespectatorii se vor bucura de o adevărată expediţie culinară! Întors acasă, din amintirile adunate de-a lungul călătoriei pline de inspiraţie, apreciatul bucătar regândeşte bucatele malaieze gustoase, pe care le pot încerca şi telespectatorii cu ajutorul reţetelor prezentate. | |
| 17:30 | | Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană. | |
| 18:30 | | Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre.
Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă cele mai apetisante mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, dar găteşte şi anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În populara staţiune din Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă obsesia naţională pentru harissa infernal de iute, apoi gustă şi din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, gazda noastră va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai tari bucătari. | |
| 20:00 | | O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică a ţării. În călătoria sa, Torode găteşte cu bucătarii locali, se întâlneşte cu proprietarii unor restaurante populare, vizitează vâltoarea colorată a pieţelor nocturne şi descoperă rădăcinile istorice şi culturale ale gastronomiei malaieze. Bazându-se pe intuiţia lui John, prin acest serial şi telespectatorii se vor bucura de o adevărată expediţie culinară! Întors acasă, din amintirile adunate de-a lungul călătoriei pline de inspiraţie, apreciatul bucătar regândeşte bucatele malaieze gustoase, pe care le pot încerca şi telespectatorii cu ajutorul reţetelor prezentate. | |
| 22:00 | | Gizzi Erskine si bucataria coreeana
Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană.Bucătăria coreeană e gustoasă şi poate fi sănătoasă, diversificată şi uşoară - dacă ştim cum să ne apucăm de ea.
Autoarea gastronomică a cotidianuluiThe Independent şi una dintre apărătoarele bucătăriei coreene, Gizzi Erskine, ne arată sursa mâncărurilor cu gust marcant şi cum pot fi preparate de oricine. În bucătăria sa sud-coreeană, Gizzi ne prezintă pas cu pas cum să preparăm Bibimbap şi Kimchi, asezonându-le şi cu informaţii despre rolul lor în istoria şi cultura coreeană. | |
| 23:00 | | Trei bucătari de ocazie
În aceste emisiuni speciale din seria River Cottage, trei vedete părăsesc scena în favoarea bucătăriei şi pantofii stilaţi în favoarea cizmelor, însoţindu-l pe Hugh Fearnley-Whittingstall într-o lecţie de măiestrie culinară la ferma River Cottage. Printre vedetele cunoscute îi regăsim pe Keeley Hawes (Viaţa pe Marte), Felicity Kendal (The Good Life) şi comicii Ruby Wax, Lee Mack, Robert Webb, Kathy Burke, Stephen Mangan şi Mark Heap. În cele două zile de gătit şi distracţie la fermă, Hugh va iniţia trioul faimos în secretele gastronomice de la River Cottage, importanţa alimentelor sezonale şi etice, şi în deliciile mâncărurilor gătite acasă cu ingrediente din producţie proprie. | |
| 05:00 | | O aventură culinară în Malaysia
În acest serial, renumitul bucătar internaţional porneşte într-o călătorie ca să descopere arta culinară vie şi diversă a Malaieziei. Însoţindu-l, putem să vizităm întreaga ţară, de la capitala sa, Kuala Lumpur până în insula Langkawi de pe coasta nordică a ţării. În călătoria sa, Torode găteşte cu bucătarii locali, se întâlneşte cu proprietarii unor restaurante populare, vizitează vâltoarea colorată a pieţelor nocturne şi descoperă rădăcinile istorice şi culturale ale gastronomiei malaieze. Bazându-se pe intuiţia lui John, prin acest serial şi telespectatorii se vor bucura de o adevărată expediţie culinară! Întors acasă, din amintirile adunate de-a lungul călătoriei pline de inspiraţie, apreciatul bucătar regândeşte bucatele malaieze gustoase, pe care le pot încerca şi telespectatorii cu ajutorul reţetelor prezentate. | |
| 06:00 | | Delicii mediteraneene
Yotam Ottolenghi trece în revistă regiunile sudice şi estice ale zonei mediteraneene, ca să aducă lumea artei culinare din aceste tărâmuri îndepărtate şi în căminele noastre.
Călătoria lui Yotam începe în cel mai aglomerat oraş marocan, Marrakesh, unde descoperă secretele tajinului şi degustă cele mai apetisante mâncăruri servite pe stradă. Apoi Yotam vizitează Istanbulul, unde prepară pizza cu carne de vită condimentată şi caserolă de tomate şi caşcaval cu crevete şi calmar, dar găteşte şi anghinare cu smântână, baclava şi orez cu lapte şi scorţişoară. În populara staţiune din Africa de Nord, Yotam consumă peşte proaspăt, descoperă obsesia naţională pentru harissa infernal de iute, apoi gustă şi din cârnaţii picanţi merguez. În final, în Tel-Aviv, gazda noastră va cerceta cele mai proaspete produse din Israel, va degusta fructe de mare preparate cu metode speciale şi va găti câteva bucate gustoase cu cei mai tari bucătari. | |
|