Program TV: Sambata, 16.02.2019 | TV Paprika | | | | | | | | | | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: | | 1 | | 2 | | 3 |
| 07:00 | | Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă. În fiecare episod, lui Hugh i se alătură un bucătar invitat cu unul dintre membrii echipei sale de încredere de la River Cottage, încercând să facă faţă unei provocări în fiecare zi: aceea de a inventa o cină rapidă şi uşoară, cu un ingredient principal şi două arome complementare pentru a crea o mâncare reuşită. După gătitul intens, Hugh şi cei doi bucătari rivali îşi testează eforturile în faţa unui arbitru specialist, care va decide care farfurie va primi titlul de „cea mai bună mâncare” a zilei. | |
| 07:30 | | Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă. În fiecare episod, lui Hugh i se alătură un bucătar invitat cu unul dintre membrii echipei sale de încredere de la River Cottage, încercând să facă faţă unei provocări în fiecare zi: aceea de a inventa o cină rapidă şi uşoară, cu un ingredient principal şi două arome complementare pentru a crea o mâncare reuşită. După gătitul intens, Hugh şi cei doi bucătari rivali îşi testează eforturile în faţa unui arbitru specialist, care va decide care farfurie va primi titlul de „cea mai bună mâncare” a zilei. | |
| 18:30 | | În bucătărie Cu Nick Stellino
De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia. Oferta sa include bucate italieneşti tradiţionale perfecţionate cu arome americane, precum scoicile zemoase, pogăci de crevete condimentate cu tequila, feluri fantastice de terrine şi macaroane cu brânză şi homar. Ne arată, pas cu pas şi uşor de urmărit, cum să preparăm cele mai bune bucate italieneşti în stilul maeştrilor. Reţetele prezentate necesită doar ingrediente simple, care împreună vor crea un adevărat festin al simţurilor. Aceste mâncăruri apetisante vor aduna familia la masă în cadrul unor ospeţe minunate. | |
| 20:00 | | Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă. În fiecare episod, lui Hugh i se alătură un bucătar invitat cu unul dintre membrii echipei sale de încredere de la River Cottage, încercând să facă faţă unei provocări în fiecare zi: aceea de a inventa o cină rapidă şi uşoară, cu un ingredient principal şi două arome complementare pentru a crea o mâncare reuşită. După gătitul intens, Hugh şi cei doi bucătari rivali îşi testează eforturile în faţa unui arbitru specialist, care va decide care farfurie va primi titlul de „cea mai bună mâncare” a zilei. | |
| 20:30 | | Cele trei ingrediente ale lui Hugh
Filosofia încercată şi testată a lui Hugh Fearnley-Whittingstall este aceea că lucrurile bune vin câte trei, indiferent că e vorba despre cârnaţi, cartofi piure şi fasole, sau prăjitură cu rubarbă, firimituri şi cremă de lapte. Acest serial se prezintă cu un mesaj revigorant de simplu; nu vă complicaţi cu reţete solicitante, când tot ce vă este necesar este un trio de ingrediente complementare excelente care creează masa perfectă. În fiecare episod, lui Hugh i se alătură un bucătar invitat cu unul dintre membrii echipei sale de încredere de la River Cottage, încercând să facă faţă unei provocări în fiecare zi: aceea de a inventa o cină rapidă şi uşoară, cu un ingredient principal şi două arome complementare pentru a crea o mâncare reuşită. După gătitul intens, Hugh şi cei doi bucătari rivali îşi testează eforturile în faţa unui arbitru specialist, care va decide care farfurie va primi titlul de „cea mai bună mâncare” a zilei. | |
| 06:30 | | În bucătărie Cu Nick Stellino
De data aceasta, Nick se întoarce la baze, ca să creeze ospeţe rustice, dar luxoase, din ţara sa, Italia. Oferta sa include bucate italieneşti tradiţionale perfecţionate cu arome americane, precum scoicile zemoase, pogăci de crevete condimentate cu tequila, feluri fantastice de terrine şi macaroane cu brânză şi homar. Ne arată, pas cu pas şi uşor de urmărit, cum să preparăm cele mai bune bucate italieneşti în stilul maeştrilor. Reţetele prezentate necesită doar ingrediente simple, care împreună vor crea un adevărat festin al simţurilor. Aceste mâncăruri apetisante vor aduna familia la masă în cadrul unor ospeţe minunate. | |
|