Program TV: Sambata, 15.12.2018 | TV Paprika | | | | | | | | | | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: | | 1 | | 2 | | 3 |
| 17:30 | | Să gătim ca Heston
După ani de zile de căutare a perfecţiunii culinare, Heston Blumenthal ne arată nu doar cum să gătim, dar şi de ce anumite lucruri funcţionează, iar altele nu, clarificându-ne câteva mituri din bucătăriile mamelor noastre.
Bucătarul vizionar din Marea Britanie ne prezintă sugestii şi tehnici testate cu meticulozitate, ajutând spectatorii să ducă cinele de la un nivel comun la excelent fără efort.
Fiecare episod este dedicat unui ingredient obişnuit - ouă, pui, vită, ciocolată, caşcaval şi umilul cartof - şi prezintă reţete pentru mesele preferate cum ar fi puiul la grătar, friptura perfectă, şi cum să reuşim să coacem tortul de ciocolată desăvârşit. | |
| 22:30 | | Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. | |
| 04:30 | | Să gătim ca Heston
După ani de zile de căutare a perfecţiunii culinare, Heston Blumenthal ne arată nu doar cum să gătim, dar şi de ce anumite lucruri funcţionează, iar altele nu, clarificându-ne câteva mituri din bucătăriile mamelor noastre.
Bucătarul vizionar din Marea Britanie ne prezintă sugestii şi tehnici testate cu meticulozitate, ajutând spectatorii să ducă cinele de la un nivel comun la excelent fără efort.
Fiecare episod este dedicat unui ingredient obişnuit - ouă, pui, vită, ciocolată, caşcaval şi umilul cartof - şi prezintă reţete pentru mesele preferate cum ar fi puiul la grătar, friptura perfectă, şi cum să reuşim să coacem tortul de ciocolată desăvârşit. | |
|