Program TV: Miercuri, 12.03.2025 | TV Paprika  | |  |  |  | |  |  |  |  | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: |  | 1 |  | 2 |  | 3 |
 | 10:00 |  | John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. | |
 | 20:00 |  | John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. | |
 | 22:35 |  | Campionatul deserturilor | Acum la TV
Noii juraţi şi noile gazde întâmpină concurenţii dornici să câştige titlul de cel mai bun patiser amator din Africa de Sud. Emisiunea e filmată lângă Johannesburg şi concurenţii sunt testaţi fără milă. Fiecare episod include trei probe, cea în stil propriu, cea tehnică şi proba capodoperei. Şi poate exista un singur câştigător. | |
 | 04:00 |  | John și Lisa: Acasă, în bucătărie
Cuplul de gurmanzi, John Torode și Lisa Faulkner, invită telespectatorii în atmosfera bucătăriei lor pentru o oră plină de mâncăruri gustoase și plăcute. Datorită bunăvoinței lor naturale și armoniei dintre ei, toată lumea se simte bine în compania maestrului bucătar și a bucătarului premiat, fie că sunt aspiranți, începători sau amatori entuziaști în bucătărie. În fiecare episod, accentul se pune pe mâncăruri simple pe care oricine le poate încerca, iar între timp ne putem îmbogăți cu rețete, idei de simplificare, sfaturi grozave și inspirație. | |
|