Program TV: Duminica, 05.04.2020 | TV Paprika | | | | | | | | | | Acum la TV |
Adauga in favorite pe pozitia: | | 1 | | 2 | | 3 |
| 07:00 | | River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales. | |
| 16:00 | | River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales. | |
| 19:30 | | Reţete fabuloase cu Tom Kerridge
"Bucătarul deţinător de două stele Michelin, Tom Kerridge, ne va prezenta cum putem prepara cea mai bună versiune a bucatelor preferate de toată lumea şi modul în care putem transforma mâncărurile cele mai obişnuite, ca lasagne, friptura sau budinca de orez, în delicii extraordinare atât de bune cum n-am gustat niciodată.
Felurile binecunoscute, ca plăcinta cu şuncă şi ciuperci, puiul a la Kiev, hamburger, supa de roşii sau tortul cu melasă, primesc şi ele o notă aparte care poartă semnătura lui Tom: pot fi incluse în ele ingrediente şi condimente pe care nu le-aţi încercat niciodată. Pentru Tom, diferenţa dintre mâncarea bună şi mâncarea excelentă constă în condimentare - ne oferă sfaturi cum putem obţine tot ce se poate mai bun din ingredientele care reprezintă secretul calităţii." | |
| 02:00 | | River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales. | |
|