Program TV | Horoscop 2024 | Anvelope iarna | Filme actiune | Filme comedie | Filme romanesti | Filme indiene | Filme 2024 | Filme noi | Spalatorie covoare Bucuresti
 
  cauta in programul TV
  Vezi programul TV:    Mi   azi J   V   S   D   L   Ma
28.03.2024, 16:04
Prima pagina > Program TV Programe TV favorite:  PRO TV  |  Antena 1  |  TVR 1  
Program TV: Sambata, 13.02.2016 | DocuBox HD
Acum la TV 


Adauga in favorite pe pozitia: 123


15:00Animal x
1) Australia: ȘARPELE CURCUBEU (DUR: 6'45) Realizatorii de documentare din adâncurile mării, Andrew și Liz Wight, au trăit nemijlocit puterea mitologiei aborigene în timpul filmării primului lor documentar, Quest. Duo-ul dinamic a spionat un șarpe chiar înainte de a se scufunda în cel mai mare sistem de peșteri subacvatice din Australia. Bătrânii aborigeni au avertizat că șarpele sau șarpele-curcubeu este un semn de rău augur și i-au sfătuit să nu se scufunde. Cuplul a ignorat sfatul, a urmat o viitură și perechea de scufundări a fost prinsă în peșteră pentru zile întregi - din fericire, nu a murit nimeni. 2) Turcia: Monstrul Lacului (DUR: 8'00) Sub apele strălucitoare ale lacului Van din Turcia, se spune că se ascunde o creatură uriașă și misterioasă, care depășește înțelegerea științei. Animal X a călătorit în regiune pentru a investiga rapoartele de observație ale Monstrului din Loch Ness al Turciei, o creatură care e posibil să fi fost văzută în secolele trecute și imortalizată în piatră pe o biserică locală de mii de ani. De asemenea, ne uităm la un film amator uimitor, considerat a fi Monstrul din lacul Van, despre care nu numai localnicii, ci întreaga lume vorbește. 3) India: LUPII CRIMINALI (DUR: 9'22) În nordul Indiei, căderea nopții aduce cu ea o anumită teroare. Toate urechile ascultă sunetele foamei prădătorilor, în căutare de victime vulnerabile, tinere - o haită de lupi criminali care până în prezent, a fost acuzată de atacarea a mai mult de 70 de copii. Animal X a călătorit în cartierul sărac al Rae Bareli, în statul Uttar Pradesh, pentru a investiga rapoartele incredibile ale lupilor mâncători de oameni. Astfel de povești incredibile despre fiare invincibile înșfăcând copii au condus la zvonurile că aceasta nu poate fi opera unei haite de lupi, ci unor lupi-oameni. Temeri primitive ale sătenilor, alimentate de superstiție au determinat un grup de executori să ucidă trei oameni, considerați a fi lupi deghizați.
 
15:30Animal x
1) SUA: Mutilări bovine (DUR: 7'28) Ceva mortal pândește Valea San Luis din Colorado și New Mexico. O entitate misterioasă care vânează vite, mutilându-le cu o precizie chirurgicală. Este un fenomen macabru care are loc de mai bine de douăzeci de ani, iar unul care a uimit cu adevărat oficialitățile și fermierii. Animal X se îndreaptă spre nordul New Mexico pentru a investiga numeroasele teorii ale atacurilor, care includ afirmații potrivit cărora extratereștrii sunt chirurgii de vite. Alții spun că atacurile macabre ar putea fi opera cultelor satanice, care practică sacrificiul animal. Oricine este responsabil, și-au acoperit cu siguranță urmele și lipsa de dovezi este la fel de mistificatoare precum mutilările însele. 2) Australia: Croc HORROR (DUR: 7'49) Cu opt ani în urmă, într-una dintre cele mai idilice locații din Australia, o turistă tânără, frumoasă și-a pierdut viața în fața unuia dintre cei mai notorii prădători de pe Pământ. Ginger Meadows a făcut o greșeală fatală. Ea a crezut că ar putea să depășească un crocodil. Asemenea multor altora, Ginger nu a fost conștientă de puterea și viteza unei creaturi care a supraviețuit dinozaurilor și continuă să îi amenințe pe toți cei care ajung în calea sa. În Teritoriul Nordic (din Australia), vânătoarea pentru ucigașul lui Ginger continuă. 3) Irlanda: PISICA NEAGRĂ DIN KILLAKEE (DUR: 9'32) Din Irlanda provine una dintre cele mai terifiante și cele mai autentice povești despre animale fantomatice. Cunoscută sub numele de Pisica Neagră din Killakee, felina fantomă se spune că bântuie munții sumbri, examinând Dublinul. Rapoartele de observație se întorc cu aproape trei sute de ani în urmă. Un martor ocular, un artist irlandez, a pictat o imagine a ceea ce a văzut, o pisică terifiantă cu ochii roșii. Pisica aduce până și referințe la filiala Dublin a Clubului Hell FIRE, o asociație de tineri aroganți, vicioși, presupuși a fi în cârdășie cu diavolul. Animal X a mers să investigheze.
 


Copyright 2004 - 2024 iMedia. Toate drepturile rezervate.